"Цицьки не як у Джолі": "Розкрадачка гробниць" із Вікандер викликала дебати в мережі

15 березня 2018, 17:03

7-го лютого відбулася світова прем'єра фільму "Розкрадачка гробниць: Лара Крофт", у якому роль, в котрій усі пам'ятали Анджеліну Джолі, зіграла шведка Алісія Вікандер.

Порівнювати акторок жваво взялися в мережі, і йдеться не про їхній хист. Худорляве тіло Алісії, на думку деяких інтернет-користувачів, програє формам Енджі. До того ж, оригінальна Лара, героїня комп'ютерної гри, була вельми цицьката.

Про це пишуть The Daily Mail та The Hollywood Reporter.

У мережі сваряться через груди нової Лари Крофт

"Чи мушу я бути тим засранцем, який скаже, що її цицьки замалі, щоби я побачив у ній Лару Крофт? Чи мушу я ним бути? Чи мушу бути тим, хто це, в біса, скаже? Гадаю, мушу. Пробачте", - таку думку висловив відомий відеоблогер, котрий має понад мільйон підписників у YouTube.


Комусь Алісія надто худа

Між його однодумцями й тими, хто вважає, що це сексизм, і це несправедливо та неприпустимо, точаться суперечки.

"Я розумію обурення людей через те, що нова розкрадачка гробниць не має великих цицьок. Вимагаю, щоби у всіх головних героїв були великі цицьки. Тор, Джон Вік, Брудний Гаррі, Робокоп. Прокинься, Голлівуде!", - вправляються в сарказмі коментатори.

Не те що Джолі

"Чоловіки/критики, які плачуть за великими цицьками Лари Крофт, доводять дві речі. Перша. Вони нічого не знають про новий фільм "Розкрадачка гробниць". Друга. Вони потребують великих цицьок на екрані, оскільки, схоже, не мають доступу до цицьок у реальному житті", - припускають у мережі.

Нагадаємо, раніше через невдалий постер до картини Вікандер порівнювали з жирафою і динозавром.

Фото і відео з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів