"Люба Кейт" і " просто Меган": королева Єлизавета розмежувала жінок своїх онуків?

15 березня 2018, 17:40

Королева Єлизавета ІІ, слідуючи традиції, дала офіційний письмовий дозвіл на шлюб свого онука принца Гаррі з американською акторкою Меган Маркл.

Його зафіксовано у листі Її Величності до Таємної ради Великої Британії.

Це формальність, але варто звернути увагу на одну важливу деталь - те, як саме Єлизавета написала про наречену онука.

Про це пише The Daily Mail.


Королева Єлизавета офіційно дозволила Гаррі оженитися на Меган

"Мілорди, я оголошую про свою згоду на матрімоніальну угоду між моїм дорогим та любим онуком, принцом Генрі Чарльзом Альбертом Девідом Уельським та Рейчел Меган Маркл, і цю згода має бути закріплена Великою державною печаткою та внесена до Книги таємної ради", - говориться в листі.

Таку ж саму письмову згоду в 2011-му році королева дала на шлюб принца Вільяма та Кетрін Міддлтон. Але була ще одна заява Її Величності з приводу онукового одруження, і в ньому вона назвала його обраницю "гідною довіри та любою", а не просто сухо вказала ім'я та прізвище.

Чи можна витлумачити це як натяк, що Її Величність по-різному ставиться до жінок, поки незрозуміло. Як зазначає The Huffington Post, весілля Гаррі та Меган відбудеться в травні, тож бабуня-королева ще має час, щоби публічно висловити свою прихильність і до Маркл.

Як відомо, 91-річну Єлизавету вважають майстринею тонкого троллінгу після того, як торік своїм капелюшком вона буцімто продемонструвала, що думає про "Brexit".

Нагадаємо, своє "фе" з приводу того, що до королівської родини увійде наполовину афроамериканка, висловила прицеса Кентська, прийшовши на першу зустріч із Меган із брошкою в вигляді темношкірої людини. Щоправда, потім жіночка, відома своїми расистськими поглядами, запевняла, що обрала таку прикрасу без злого наміру.

Фото з Twitter Кенсингтонського палацу, з The Daily Mail

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів