12 років шлюбу, 5 дітей: син Трампа розлучається з дружиною

16 березня 2018, 10:24

Показово-безхмарну ідилію першої родини Америки скоро порушить розлучення. Син президента, Дональд Трамп-молодший та його дружина Ванесса перестануть бути подружжям.

Жінка, яка народила Донові п'ятьох дітей, подала на розлучення.

Про це пише Page Six.

"Після 12 років шлюбу ми вирішили піти різними дорогами. Ми завжди відчуватимемо одне до одного та наших сімей глибочезну повагу. У нас п'ятеро прекрасних дітей, і вони залишаються нашим головним пріоритетом", - оголосили Дональд-молодший і Ванесса у спільній заяві.


Шлюборозлучний процес обіцяє бути тихим та мирним. Скоріше за все, перед весіллям пара укладала шлюбний контракт.

Син Трампа розлучається

Що ж до причин розлучення, то подейкують, проблемі в шлюбі 40-річних Ванесси та Дона спричинили його часті роз'їзди: дружина почувалася самотньою та покинутою. Подружжя намагалося втриматися разом до кінця президентства Трампа-старшого, але не змогло.

До того ж, по Ванессі дуже вдарив нещодавній випадок, коли її чоловікові надіслали невідому речовину в конверті. Нагадаємо, відкрила його саме вона і опинилася у лікарні.

А ще є версія, що Ванесса вирішила подати на розлучення саме зараз про всяк випадок, доки фінансовий стан її чоловіка не похитнувся.

Адже спецпрокурор Роберт Мюллер, який розслідує справу про ймовірне втручання Росії в американські вибори 2016-го року, упритул зайнявся Trump Organization. Він офіційно затребував у компанії, якою нині керують Дональд-молодший та його брат Ерік, інформацію, котра може мати відношення до зв'язків із росіянами.

Нагадаємо, Трампа і Мюллера зобразили в черговій відео-пародії.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів