Демі Мур йогою заманює в свої обійми Бреда Пітта - ЗМІ

16 березня 2018, 14:24

Подейкують, у Голлівуді назабаром може з'явитися нова зіркова пара. 54-річний Бред Пітт, якого два роки тому кинула Анджеліна Джолі, та 55-річна Демі Мур, від якої в 2011-му пішов молодий чоловік Ештон Катчер, дуже зблизилися.

Про це взнало видання National Enquirer, пише New Idea.

Якщо вірити джерелам, то ключиком, який підібрала до Бредового серця Демі, стала йога.

"Демі звернулася до Бреда і почала проводити з ним "інтимні" заняття йогою, щоби помогти йому лишатися тверезим і скеровувати його енергію в щось корисне. Вони дружать уже кілька десятиріч. Але тепер між ними є зв'язок, якого досі ніколи не було. Демі має сильний вплив на Бреда. Завдяки цьому він став значно спокійніший та енергійніший", - розказав інформатор.


У Пітта з Демі дещо накльовується?

Зі слів співрозмовника видання, Бред дуже захопився йогою, навчається, дивиться відеоуроки. Демі ж тим часом переслідує і власні інтереси.

"Не секрет, що Демі багато років була небайдужа до Бреда. Їй би дуже хотілося зустрічатися з ним - і тепер, коли він вільний, це нарешті може статися!", - додало джерело.

Речники Пітта і Мур коментарів поки не дали.

До слова, Демі може зіткнутися з несподіваною проблемою. Як стало відомо The Sun, Бред Пітт пообіцяв собі рік не займатися сексом. У такий спосіб актор хоче спробувати навести лад у голові та в душі.

Нагадаємо, подейкують і про можливе возз'єднання Пітта з екс-дружиною, Дженніфер Аністон. Адже колись їхній шлюб розбила Джолі.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів