Катчер згадав про розлучення з Мур та подякував Куніс за копняки

10 квітня 2017, 11:48

Американський актор Ештон Катчер став лауреатом почесної відзнаки "Robert D. Ray Pillar of Character Award", котру в його рідному штаті Айова щороку вручають видатним людям, гідним називатися рольовими моделями для суспільства завдяки своєму сильному характеру.

У своїй промові актор подякував своїй нинішній дружині, Мілі Куніс, а ще згадав про колишню, Демі Мур.

Про це пише "US Magazine".

Як пожартував 39-річний Ештон, він, напевно, перша людина, котрій вручили таку відзнаку попри те, що в юнацькі роки він скоїв спробу пограбувати рідну школу, попадався на вживанні галюциногенних грибів, а п’ять років тому красувався на перших шпальтах усіх таблоїдів через скандальну подружню зраду.


Катчер згадав про свого брата Майкла, котрий страждає на церебральний параліч та у дитинстві переніс трансплантацію серця. Саме випробування, вважає актор, гартують у людині характер.

Катчера нагородили за сильний характер

"Характер ховається та проявляється, коли ти отримуєш по зубах. Він проявляється, коли ти ведеш брата додому зі школи, і якийсь малий б'є тебе у потилицю, бо хоче побитися з твоїм братом, а ти кажеш "Ні"… Ось коли проявляється характер", - поділився Ештон.

Його характер сильнішає щодня завдяки дітям, 2-річній Вайатт і 4-місячному Дімітрію та дружині Мілі, від котрої актор отримує корисні копняки під дупу.

"Сьогодні вранці я прокинувся, і вона дала мені копняка в сенсі характеру. Я подумав, я молодець, бо рано встав і помагав із дітьми, доки вона не прокинулася, дав їй трішки поспати, а вона мені: "Ну, тепер ти будеш показувати, як ти втомився? Я роблю таке щодня". Але це був момент характеру, еге ж? Бо вона права!", - сказав Катчер.

"Коли в мене з'явилися діти, у нас із дружиною з'явилися діти, і ми з нею розділили цю дивовижну, дивовижну, дивовижну честь, мені схотілося подзвонити моїм батькам і сказати: "Пробачте мені, бо я ніколи не розумів, як сильно ви мене любите", - зізнався актор.

Катчер упевнений, що характер гартується не тоді, коли людина перемагає чи програє, а коли вона вчиться на власних помилках.

"Мені дуже пощастило, що я розлучився, бо я відчув, які це має наслідки, скільки в цьому втрати і скільки любові, і що розлучення – це не прикольно, не чисто і не брудно. І я геть по-іншому зрозумів, нарешті, розлучення моїх батьків", - додав Ештон.

Нагадаємо, причиною розлучення Ештона Катчера з Демі Мур стали його численні зради. Актори розійшлися в 2011-му, а офіційно перестали бути подружжям два роки по тому.

Фото з Instagram Катчера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів