Анджеліна Джолі: Я старішаю, отже, я живу

17 березня 2018, 14:07

Голлівудська кінозірка Анджеліна Джолі, котру вважають однією з найвродливіших жінок у світі, з любов'ю приймає той факт, що вона стає старшою та змінюється. Адже це і означає життя.

Про те, що таке є справжня краса, 42-річна акторка поговорила з InStyle.

"Люди, яких я вважаю вродливими, не спираються на чиюсь чужу думку щодо того, що є прийнятним чи красивим. Мене завжли вабило до людей унікальних, інакших, котрі просто є собою. Мені стає трохи сумно, коли я бачу, як у когось не виходить жити в своєму власному тілі й почуватися в ньому комфортно. У суспільстві є багато речей, котрі змушують людей так почуватися", - поділилася Енджі.

Анджеліна розказала, що для неї означає краса

"Молоді нині дійсно важко, люди постійно судять, критикують і мають власну думку. Смішно - як на мене, кілька десятків років тому бути інакшим - ось чого тобі хотілося. А тепер, гадаю, більш бажаним є злитися з масою, змішатися, стати таким само хорошим чи подібним. Мої діти мало бувають у соцмедіа. Я сподіваюся, що в них встигне сформуватися уявлення, що їм подобається, перш ніж купа інших людей їм скажуть, якими вони мусять бути чи як їх сприймають", - зазначила зірка.


На думку Анджеліни, найкрасивіша людська риса - це інтелект. Емпатія, розум, пристрасть - не існує нічого більш привабливого, а от темряву в серці не сховаєш ні за макяжем, ні за одягом.

"Я дивлюся в дзеркало і бачу, що схожа на свою матір, і це мене зігріває. А ще я бачу, що старішаю, і мені це подобається, бо це означає, що я жива - і живу і старішаю. Звісно, мені не до вподоби якась темна плямка, що лишилася з вагітності. Я бачу свої недоліки. Але те, що я бачу, не рис чи зовнішності. Я радше бачу в моєму обличчі мою сім'ю. Я бачу мій вік", - пояснила Джолі.

Нагадаємо, колишній дружині Бреда Пітта приписують роман із актором, котрий дуже схожий на нього в молодості.

Фото з Instagram InStyle

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів