Пугачова: Я старішаю, й досить різко, організм дає збій

21 березня 2018, 11:59

Російська та радянська співачка Алла Пугачова, котра радує своїх фанів бадьорим виглядом, зізналася, як непросто їй це насправді дається.

68-річна зірка не приховує, що старішає, що тіло її підводить, але вона мусить триматися, бо в неї маленькі діти.

Алла Пугачова не приховує: вона старішає

Щирий коментар Примадонна лишила в одному з фанатських Instagram, де обговорювали її нещодавню появу на публіці, і де, вочевидь, не бракувало хейтерських висловлювань.

"Люди добрі. Я старішаю, і досить різко, організм дає збій. Мені важко дихати, важко ходити, але я ще жива і мушу жити заради маленьких дітей", - цитує зірку Starhit.


Пугачова побажала коментаторам жити довго та щасливо, якомога довше не старіючи ні душею, ні тілом.

"Відправляйте свою отруту та злість на боротьбу з проблемами в житті важливішими, ніж моє старіння та неміч. Я все одно в останні дні свого життя думатиму про дітей і про вас, котрі своїми аплодисментами робили моє життя насиченим та прекрасним", - зазначила Алла Борисівна, додавши, що більше не коментуватиме.

А у своєму фотоблозі співачка покзала одну з тих людей, заради якого вона старається жити - донечку Лізу. 4-річна дівчинка взяла участь у модному показі, примірявши образ нареченої.

4-річні Ліза і Гаррі - ті, заради кого співачка мусить триматися і жити далі

Як відомо, сурогатна мати народила Лізу та її братика Гаррі в 2013-му. На той момент Аллі Пугачовій було 64, а її чоловіку Максиму Галкіну - 37.

Прінтскрін з сайту Starhit, відео з Instagram Пугачової, фото з Instagram Галкіна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів