Волочкова: Кращої за мене жоден чоловік на землі не зустріне

21 березня 2018, 13:23

Російська балерина Анастасія Волочкова вважає, що такого скарбу, як вона, жоден чоловік більше ніде не знайде.

Офіційний шлюб білявка вважає формальністю, але це не заважає їй мріяти про білу сукню та розкішне весілля в Парижі.

Про це 42-річна Настя розказала виданню StarHit.

Волочкова впевнена: кращої на неї просто нема

Зі слів Волочкової, вона - людина вразлива, емоційна та складна, зате не ревнива.


"Ревнощі - прекрасне відчуття, котре говорить про те, що людина тобе не байдужа. Але воно не має зашкалювати, щоби не виникало бажання робити божевільні вчинки. Я спокійна, бо впевнена: кращої за мене жоден чоловік на землі не зустріне. Міша підтверджує!", - запевнила Настя, котра частенько показує в мережі свого бойфренда.

"Вивела теорію: я досі не заміжня, бо Всесвіт оберігає таким чином сильну стать від урагану по імені Анастасія Волочкова. Зі мною поруч може бути той, хто міцніший за мене за духом, можливостями, енергетиці", - зізналася вона.

Ураган Настя

На думку Анастасії, з коханим чоловіком потрібно просто жити, не переймаючись банальностями та формальностями. Як вона і робить. Але офіційно Волочкова ще ніколи в шлюбі не була.

"Кожен чоловік, із яким у мене були близькі стосунки - найграндіозніший. Про жодного не шкодую", - підкреслила вона.

Офіційно білявка ще ніколи не була в шлюбі

"У мене було розкішне весілля. Але водночас я жодного разу не була заміжня: штама у паспорт ми ж (вочевидь, із батьком її дочки, Ігорем Вдовіним) так і не поставили. Мені треба було шоу. А зараз я хочу сім'ю. Якщо наважуся знову вийти заміж, то хотіла би весілля в Парижі, в католицькому храмі. Все буде ще шикарніше! Уявляю себе нареченою зі шлейфом 25-метровим, щоби янголята його несли... Сім весільних суконь зміню! Можна ж помріяти!", - поділилася балерина.

Настя не виключає, що колись візьме з дитбудинку малюка. Але поки що надто багато уваги, любові та часу потребує її єдина донька Аріадна. До слова, дівчинка вже іноді помагає зірковій мамі відгавкуватися від хейтерів у мережі. Адже Настю коментарі заздрісників дуже засмучують.

Імовірно, колись Волочкова візьме з дитбудинку брата чи сестру для своєї Аріші

Нагадаємо, крім вічних шпагатів Волочкової негативну реакцію в Instagram останнім часом стали викликати фото її бойфренда з 12-річною Арішею. Багато кому здається неправильним, що Настя довіряє дівчинку-підлітка фактично чужому дядькові.

Фото з Instagram Волочкової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів