Бейонсе укусили в обличчя

27 березня 2018, 12:20

Американська співачка Бейонсе стала жертвою шокуючого нападу: на одній із зіркових вечірок її укусили просто в обличчя. Інцидент стався у грудні, але відомо про нього стало лише зараз.

Про це розказала актриса Тіффані Хеддіш, котра особисто була там присутня, пише Ace Showbiz із посиланням на GQ.

"Там була одна актриса, котра дуже випендрювалася. І вона укусила Бейонсе в обличчя. Бейонсе вилетіла звідти... кинулася до Jay-Z: "Джей! Іди сюди! Ця сука...", і вхопилася за нього. Вони повернулися до зали. Я запитала: "Що сталося?" Повз проходила подруга Бейонсе і сказала: "Та сука щойно вкусила Бейонсе, можеш у таке повірити?", - пригадала Хеддіш.

Бейонсе укусили на вечірці

Зі слів Тіффані, та акторка згодом присікалася й до неї. І Хеддіш її таки набила б, якби не Бейонсе.


"Бейонсе сиділа в барі, я запитала її: "Вона справді тебе вкусила?" Вона відповіла: "Так." Я їй: "Їй сьогодні таки надеруть дупу." А вона мені: "Тіффані, ні. Не роби цього. Та сучка під наркотиками. Вона навіть не п'яна. Сучка під наркотиками. Вона не завжди така. Просто охолонь", - порадила їй співачка.

Розповідь Хеддіш шокувала мережу, і вже з'являються версії, хто могла бути кривдниця артистки. Зокрема підозра пала на акторок Сену Латан і Сару Фостер, але обидві запевнили, що то були не вони.

Речник Бейонсе заявив, що не коментуватиме інциденту, бо про нього не знає.

Як пише The Daily Mail, раніше та сама Хеддіш обмовилася, що стала свідком сцени, де якась актриса доторкнулася до грудей Jay-Z, а Бей негативно на це зреагувала. Імовірно, могло йтися про ту саму жінку, яка потім пустила в хід зуби.

Нагадаємо, нещодавно Бей показала в мережі свій весняний романтичний образ.

Фото з Instagram Бейонсе

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів