Навка влаштувала доньці Пєскова пафосний дебют на льоду. ВІДЕО

30 березня 2018, 15:53

Коли 3-річна дитина вперше проїжджає, не гепнувшись, кілька метрів на ковзанах, зазвичай нею милуються і аплодують її батьки. Але коли твій татусик - прес-секретар президента Росії, а звати тебе - Надійка Пєскова, то це вже видовище для цілого палацу спорту.

Дебют своїй із Дмитром Пєсковим донечці влаштувала фігуристка Тетяна Навка, урочисто випустивши малу на лід у кінці свого льодового шоу в Москві.

Вона наголосила, що Надійка тренувалася аж цілий місяць, і натякнула глядачам, що вони, імовірно, бачать перед собою майбутню чемпіонку.

Навку з донькою привітала заборонена в Україні Катерина Варнава

Як відомо, всі нащадки Пєскова - дуже обдаровані. Наприклад, старший син речника Путіна, Микола примудрився стати власником квартири в елітному будинку в центрі Москви й автівки Teslа, будучи при цьому безробітним і маючи дві судимості.


А розумниця Ліза Пєскова торік взялася за патріотиче виховання російської молоді та судоремонтний завод у Криму особисто проінспектувала.

Пєсков із попередньою дружиною та дочкою Лізою

Нагадаємо, Пєсков і Навка одружилися в 2015-му, і щедра жінка презентувала своєму чоловікові, скромному держслужбовцеві годинника вартістю в сотні тисяч євро.

20-річна Єлизавета бідкається, що після "тріумфу" на заводі в Криму її цькують у соцмережі

Відео з Instagram Навки та Лізи Пєскової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів