Елтон Джон: Я ніколи не піду на пенсію

30 березня 2018, 17:01

Британський співак Елтон Джон, який у січні ошелешив своїх фанів оголошенням про завершення своєї кар'єри, на щастя, перебільшив. Як пояснив 71-річний артист, повністю вийти на пенсію - це було б надто нудно.

Тож нову музику від сера Елтона світ  iще почує.

У цьому артист запевнив журнал OK!, пише Contact Music.

"Я ніколи не піду на пенсію. Як на мене, це звучить дуже нудно. Я просто припиняю їздити на гастролі", - пояснив Елтон Джон.

Зі слів артиста, якби він не мав дітей, то їздив би собі й далі. Але їхні з чоловіком, Девідом Фернішем сини вже досягли того віку, коли поїздки зіркового тата не вписуються в їхній навчальний розклад.

 Елтон Джон не йде на пенсію

"Я й надалі записуватиму альбоми, писатиму музику, продюсуватиму фільми і писатиму музику", - запевнив співак.

"Справа не в мені, я не можу бути зосереджений лише на собі. Я маю родину, якій потрібен - мого чоловіка, моїх дітей. У мене є відповідальність, і це означає, що я мушу пригальмувати. Спершу ідуть вони, потім будь-що та будь-хто інший", - поділився сер Елтон.

Як зазначив співак, це рішення для нього є непростим, але правильним. Він із нетерпіням чекає, коли вирушить у свій останній тур, щоби подякувати ним кожному шанувальнику на п'яти континентах.

"Це не сумне "прощавайте", це тріумфальне "спасибі", - додав він.

Нагадаємо, ще однією причиною, чому Елтон Джон вирішив більше не їздити на гастролі, називають здоров'я співака, яке погіршилося в останні роки.

Як відомо, з Девідом Фернішем артист одружився в 2014-му. До того чоловіки були разом понад 20 років. Синів, 7-річного Закарі та 5-річного Елайджу подружжю народила сурогатна мати.

Фото з Instagram Елтона Джона 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів