Російському актору дали 22 роки в'язниці за педофілію

2 квітня 2018, 16:29

Російського актора кіно, телебачення та цирку, відомого йога Мухтара Гусенгаджиєва засудили до 22 років ув'язнення в пенітенціарному закладі суворого режиму з примусовим лікуванням.

53-річну зірку серіалів "Останній із Магікян", "Кулагін та Партнери", "Дорога Маша Березіна" та стрічки "Перевал Дятлова", власника титулу найгнучкішої людини на планеті, визнали винним у педофілії.

Про це пише "Московский комсомолец" із посиланням на Telegram-канал Mash.

Гусенгаджиєв отримав 22 роки тюрми

Гусенгаджиєва звинувачували в зйомках дитячого порно. Під час обшуку в нього було виявлено декілька відеозаписів відповідного характеру.


Також про те, що актор їх розбещував, розказали двоє дівчаток. Одна з них - 9-річна донька племінника Гусенгаджиєва. Мухтар буцмто скоїв щодо неї насильницькі дії сексуального характеру.

Відомий йог знімався в фільмах та проводив тренінги з гнучкості та особистісного зростання

Як писала "Комсомольская правда", звинувачення проти Гусенгаджиєва також висунула його екс-коханка. Жінка стверджувала, що він чіплявся до її 10-річної доньки.

Гусенгаджиєв був заарештований у Москві восени 2015-го року.

Зосуджений категорично не визнав себе винним, заявивши, що в нього просто хочуть відібрати квартиру, розташовану в центрі російської столиці.

Нагадаємо, в січні вкоротив собі віку американський актор Марк Саллінг. Зірка серіалу "Хор" визнав себе винним у зберіганні дитячого порно, але вирішив не чекати судового вироку.

Фото з Instagram Гусенгаджиєва

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів