Колеги актора-педофіла про його смерть: Співчуття не применшує його злочинів

31 січня 2018, 14:30

Американський актор Марк Саллінг, котрий, за попередніми даними, вчинив самогубство в очікуванні вироку суду за звинуваченнями в зберігання дитячого порно, перед смертю перебував у пригніченому стані.

Про це виданню Radar Online розказав друг зірки серіалу "Хор". Колеги ж Саллінга вшановують його пам'ять, закликаючи людей мати співчуття та повагу до небіжчика, незважаючи на скоєне ним.

Про це пише The Daily Mail.

"...Так, він скоїв злочини по відношенню до дітей. Так, це жахливо. Але Марк Саллінг був розбитою людиною, безсумнівно, він і сам був жертвою сексуального насильства...", - написав у своєму Twitter актор Тім Девіс.


Маркові Саллінгу було 35 років. У березні акторові, впійманому на зберіганні дитячого порно, мали винести судовий вирок

Він підкреслив, що співчуття до Марка, якого вже нема серед живих, у жодному разі не применшує його злочинів та болю його жертв. Але не варто завдавати зайвих страждань його рідним.

"RIP, Марку Саллінг (і ось, чому): 1. Ми не знаємо всієї інформації. 2. Ми не знаємо, чи та інформація, яку ми маємо, правдива. 3. Ніхто не заслуговує на те, щоби відчувати безпомічність та бути доведеним до самогубства. 4. Маймо повагу до мертвих", - зазначив Джастін Сорвільо.

Як розказав один із друзів Саллінга, останнім часом той був "нещасним та ізольованим", відчував перепади настрою, від веселощів до несподіваної люті. Він не хотів бути на самоті, ніщо не наштовхувало на думку, що він збирався собі нашкодити.

За свідченням джерела в поліції, місце, де знайшов свою смерть актор, відоме тим, що там зазвичай збираються безпритульні та наркомани. Навкруг лежать купи сміття. Тіло Марка поліція знайшла випадково. Передсмертної записки актор не лишив.

Актор Метью Моррісон (посередині) запостив у Instagram фото, на якому він із покійними колегами за "Хором": Корі Монтейтом (ліворуч), який помер у 2011-му році від передозування наркотиками, і Саллінгом

Як зазначає видання, порнографічні матеріали, виявлені поліцією в Саллінга, носили садистський та садо-мазохістський характер. Серед дітей, зображених на фото і відео, були, зокрема, малюки 3-річного віку.

До слова, кілька років тому проти Саллінга подала позов його колишня дівчина, Роксен Горзела. Вона заявила, що Марк примусив її до незахищеного статевого акту, а потім із силою штовхнув, так, що вона впала и пошкодила коліна. Утім до суду не дійшло, бо жінка відкликала звинувачення. Подейкували, актор заплатив колишній за це 2,7 мільйона доларів.

Нагадаємо, актор визнав себе винним у зберіганні дитячого порно та чекав вироку, від 4 до 7 років ув'язнення. Також він мав виплатити по 50 тисяч доларів компенсації жертвам, котрі були ідентифіковані та висунули таку вимогу.

Фото з Twitter та Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів