Із актриси з "Району Мелроуз" вимагають $250 мільйонів за оральний секс із неповнолітнім

3 квітня 2018, 13:24

Американську акторку Джеймі Лунер, відому за серіалом "Район Мелроуз", тягнуть до суду. Чоловік, якого звати Ентоні Олівер, заявляє, що, коли йому було 16 років, зірка одурманила його наркотиками та зайнялася з ним оральним сексом.

За моральні страждання, яких він зазнав через насильницькі дії Джеймі, позивач вимагає компенсації в розмірі 250 мільйонів доларів.

Про це повідомляє TMZ.

Зі слів Олівера, інцидент стався під час вечірки в домі Лунер у 1998-му році. Брат позивача товаришував із візажистом акторки. Як пригадує чоловік, Джеймі, якій на той момент було 26 років, назвала його "чарівним", довго з ним говорила, і потім відвела до своєї кімнати. Чоловік стверджує, що зірка обманом дала йому метамфетамін, через який він відчув сексуальне збудження.


46-річна Джеймі постане перед судом і ризикує збідніти на 250 мільйонів доларів

Ентоні заявляє, що акторка роздягла його і спершу сама зробила йому мінет, а потім вклала його пеніс до рота свого візажиста. Позивач наполягає, що мав не один сексуальний контакт із Лунер, і що його брат навіть зробив запис цього.

Як зазначає в своєму позові чоловік, той епізод призвів до того, що він став алкоголіком. Він "перестав розуміти, приваблюють його чоловіки, жінки або і ті, і інші".

Також Олівер говорить, що він - не єдиний, хто звертався до поліції з аналогічними звинуваченнями проти Лунер. Було буцімто ще двоє чоловіків.

Тим часом речник Департаменту поліції Лос-Анджелеса повідомив, що справи за звинуваченнями проти Лунер не відкривали, пише The Daily Mail.

Менеджер акторки запевнив The Wrap, що відбувається "нахабна спроба здирництва".

Нагадаємо, нещодавно вскочила в скандал колега Джеймі за культовим серіалом, Хізер Локлір. Вона опинилася за ґратами після того, як побила свого бойфренда, а потім і поліцейських. Зараз 56-річна актриса знаходиться в реабілітаційному закладі.

Фото з Instagram Лунер

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів