Кейт Хадсон знову вагітна

7 квітня 2018, 09:55

Американська акторка Кейт Хадсон знову при надії. У 38-річної зірки буде третя дитинка, на цей раз, після двох хлопців, омріяна дівчинка.

Прекрасною новиною Кейт поділилася в Instagram, запостивши відео з оголошенням статі малюка.

Акторка пояснила, що її довгий час не було видно в соцмережах, бо вона дуже кепсько почувалася. Перший триместр вагітності був тяжчий, ніж у попередні рази.

"Від Boomerang мені голова паморочилася, Superzoom - простий спосіб змусити мене обійматися з унітазом, від інстаграмів про їжу мені кортіло ригати, а від інста-сторі я ставала ще більш виснаженою, ніж була. Якщо ви бачили мене день усміхненою, і я вдавала, ніби все прекрасно - я брехала!", - оголосила Кейт.


Але тепер жінці нарешті легше, і вона знову відкриває для себе радості соцмереж. Як пояснила Хадсон, вони з бойфрендом, Денні Фуджикавою, намагалися якомога довши не афішувати її вагітності, але тепер животик став надто великий.

"Надто складно стало це ховати, і, якщо чесно, хованки більше виснажують, ніж просто взяти і оголосити про це! Мої діти, Денні, я сама і вся родина шалено раді! Буде маленька дівчинка!", - поділилася Хадсон.

Як відомо, в Кейт уже є 14-річний син Райдер від шлюбу з музикантом Крісом Робінсоном і 6-річний Бінгем від фронтмена Muse Метта Белламі.

Відео з Instagram Хадсон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів