Сестра Маркл: На весілля запросили тисячі незнайомців, а нас - ні

13 квітня 2018, 15:01

Сестра нареченої британського принце Гаррі Меган Маркл, Саманта Маркл публічно звинуватила актрису в неповазі до родини.

Вона обурена тим, що на пишне весілля, яке відбудеться у травні в Лондоні, не запросили ні її, ні інших близьких родичів.

Про це пише The Daily Mail.

У Саманти, котра є людиною з інвалідністю, і Меган спільний батько. Жінка вже присвятила сестрі кілька гнівних і саркастичних дописів у своєму Twitter.

"Родина Марклів із нетерпінням чекає своїх запрошень на весілля. Поки жоден із нас не отримав. Досі чекаємо. Сподіваюся, Лондон дружній до людей у інвалідних візках. Я в захваті!", - написала вона.

 Саманта і Меган - сестри по батькові

На думку Саманти, "родина - це родина", і Меган мусила б виявити повагу до неї і запросити, якщо вже кличе на своє весілля тисячі незнайомців.

Нагадаємо, мається на увазі 2640 звичайних британців, котрі отримають змогу побачити королівське весілля.

А ще Саманта обурена тим, що не отримала запрошення від Меган і Нікі Прідді, котра була її кращою подружкою упродовж 30 років.

До слова, сама Саманта Маркл уже засіла за написання книги про свою відому сестру.

Власне, Маркли, яких не запросили, перебувають у непоганому товаристві. На весілля не запрошені також ні Барак Обама, ні чинний президент США Дональд Трамп, ні хтось інший із політичних лідерів. Про це оголосив Кенсингтонський палац.

 Маркл сама вирішила не кликати на своє весілля з принцом родичів, окрім тата і мами? Чи їй не дозволили?

Як пише Elle, журналіст Річард Палмер, який освітлює життя королівської родини, вважає, що так було вирішено вчинити, оскільки Гаррі не розглядається як майбутній король. Відтак і на весіллі офіційні гості не потрібні.

А от хто точно потрапив у список гостей, так це Девід та Вікторія Бекхеми. Як пише Hello!, Вікі зробила це зізнання в одному з нещодавніх ток-шоу, а ще додала, що "на жаль", дизайнером весільної сукні Маркл стала не вона.

Нагадаємо, товаришки Бекхем за Spice Girls теж ідуть на весілля і, ймовірно, гурт співатиме для гостей.

Але Гаррі та Меган ризикують серйозно образити співака Елтона Джона, котрий був близьким другом покійної принцеси Діани. Як зізнався артист днями, він залюбки заспівав би на весіллі її сина, але його про це не просили і, навіть більше, його поки навіть не запрошено, пише The Mirror. Подейкують, сер Елтон заради цього визначного дня навіть травневі концерти свої попереносив.

Варто згадати,що наречені вже визначилися з весільним тортом, квітами та фотографом. Це буде Алексі Любомирський, котрий робив офіційні фотопортрети Гаррі та Меган на честь їхніх заручин.

Фото з Twitter Маркл і Кенсингтонського палацу 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів