Spice Girls заспівають на весіллі принца Гаррі та Меган Маркл

28 лютого 2018, 12:42

Вінчання британського принца Гаррі та американської акторки Меган Маркл відбудеться 19-го травня у Віндзорському палаці, а за гарний настрій на самому святкуванні відповідатимуть Spice Girls.

Те, що саме возз'єднаний квінтет співатиме на королівському весіллі, розпатякала одна з учасниць, Мелані Браун.

Це сталося в ефірі одного з ток-шоу, пише Ace Showbiz.

 Гаррі та Меган на весіллі танцюватимуть під запальні хіти "перчинок"?

На запитання однієї з ведучих, чи, бува, Мел Бі не знає когось, кого запрошено на весілля Гаррі з Меган, співачка відповіла: "Так, я іду".

"Не знаю, чи варто було мені оце щойно казати. Ми, п'ятеро Spice Girls, ідемо... Чому я така чесна?", - зізналася зірка.

Коли ж ведуча намагалася розпитати Мелані, чи означає це, що гурт співатиме на весіллі, артистка не стала відповідати і побідкалася, що тепер її звільнять.

До слова, про те, як Гаррі хлопчаком фанатів від "перчинок", нагадав королівський фотограф Марк Стюарт. У своєму Twitter  він поділився фото 1997-го року. Гаррі тоді було 13.

 Коли тобі 13, і тебе оточили кралечки з популярного гьорлзбенду...

Як стало відомо Entertainment Tonight, виконати кілька пісень для молодят і гостей запросили й Еда Ширана. Але поки невідомо, чи прийняв співак пропозицію.

Цікаво, що Елтон Джон переніс два своїх концерти, котрі були заплановані на 18-те і 19-те травня. Як пише People, це може бути пов'язано саме з весіллям Гаррі, яке артист нізащо не хоче пропустити.

Нагадаємо, подейкують, у списку гостей є дві колишні подружки нареченого.

Фото з Instagram Spice Girls, з Twitter Марка Стюарта 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів