Букмекери назвали найімовірніших авторів весільної сукні Маркл

16 квітня 2018, 16:00

Весілля британського принца Гаррі з американською акторкою Меган Маркл відбудеться вже 19-го травня, а досі не розкрито головну інтригу: хто ж створить сукню для нареченої.

Причому кажуть, що цього не знає сам Гаррі. Про це пише The Daily Mail.

"Він дуже традиційний і хоче, щоби це було цілковитим сюрпризом", - пояснило джерело.

На думку букмекерів, великими є шанси на те, що королівську наречену одягне бренд Ralph & Russo. Адже їхня чорна вечірня сукня була на Меган, коли вона позувала для свого першого офіційного фотопортрету з нареченим.


Дуже ймовірним фаворитом також є "бастіон британськості", Burberry, чий президент Крістофер Бейлі є Кавалером Ордену Британської імперії. Подейкують, уже відбулося кілька таємних зустрічей на високому рівні, метою яких була розробка "великої PR-стратегії дуже важливої сукні".

Робляться ставки й на те, що сукню створить Сара Бертон із Alexander McQueen, яка, як відомо, була авторкою весільного вбрання Кейт Міддлтон.

То яка ж сукня буде на Меган у найважливіший день?

До слова, як пише People, принц Гаррі та його наречена в красивий та зворушливий спосіб вирішили вшанувати в свій особливий день покійну принцесу Діану. Весільні флористи використають білі садові троянди, а це були улюблені квіти матері нареченого.

На думку неофіційного біографа Ендрю Мортона, в Меган Маркл, завдяки її фаху, є всі шанси добре вписатися в королівську родину й не повторити помилок Діани, котра весь час почувалася не у своїй тарілці. Обраниця Гаррі впевнена в собі, не боїться камер, уміє ходити по червоних доріжках та ефектно з'являтися на публіці.

І "посагом", який Маркл принесе своїй новій родині, є її популярність і її фанати.

Як пише The Guardian, правою рукою Маркл, яка помагає їй стати справжнью принцесою, є Емі Пікерілл, історик за освітою, член команди по роботі з пресою Кенсингтонського палацу. Жінка займається розкладом Меган, а ще, в буквальному сенсі, щохвилини готова простягти їй руку допомоги - забрати букети, листівки та дарунки, якими під час появ нареченої принца на публіці її щедро обдаровують.

Підпорядковується Пікерілл Едвардові Лейну Фоксу, колишньому військовому, особистому секретареві Гаррі.

Нагадаємо, подейкують, одразу з після заручин онука ЇЇ Величність наказала юристам подбати про те, щоби ніде в мережі не лишилося компрометуючих фото майбутньої герцогині. Проте деякі з них буцімто все ж потрапили в мережу.

Фото з Twitter Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів