Хлоя Кардашян дала дочці "правдиве" ім'я та прізвище бойфренда-зрадника

17 квітня 2018, 11:55

Схоже, представники реаліті-родини Кардашян змагаються між собою, хто дасть дитинці-новачку в зірковому клані найбільш незвичне ймення.

Хлоя Кардашян вирішила назвати свою новонароджену донечку, кузину Рейна, Дрім, Норт, Сейнта, Чикаго і Стормі іменем Тру ("Правда").

Породілля оголосила про це в Instagram.

"Наша маленька дівчинка, Тру Томпсон вкрала наші серця, і нас переповнює любов. Таке щастя - вітати цього янгола в нашій родині! Мамуся і татко лююююблять тебе, Тру!", - написала Хлоя.


Інтернет-користувачі угледіли гірку іронію в тім, яке ім'я обрала для крихітки Хлоя, враховуючи, що за кілька днів до появи дівчинки на світ її татка Трістана заскочили за амурними походеньками з іншими тьотями.

"Хлоя назвала свою дитину Правдою, коли її стосунки з Трістаном Томпсоном були суцільною брехнею...", - зазначають у мережі, пише The Daily Mail.

"Правда Томпсон - це такий оксиморон?", - цікавляться інтернет-користувачі.

Хлоя народила "Правду" від бойфренда-зрадника

Водночас джерела кажуть, що ім'я для дочки Хлоя з Трістаном обрали ще до секс-скандалу. До того ж, як написала в Instagram Хлоїна мама, Кріс, воно вже зустрічалося в їхній сім'ї: прапрадіда маленької Тру звали Тру Отіс, а прадіда - Роберт Тру.

До слова, зі слів інформатора видання, Хлоя вирішила пробачити Трістанові зраду. Нагадаємо, "попередницю" Кардашян баскетболіст покинув, коли вона була вагітна. У крихітної Тру є півторарічний братик Прінс.

Фото з Instagram Хлої Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів