Пішла з життя колишня перша леді США Барбара Буш

18 квітня 2018, 09:59

Дружина екс-президента Сполучених Штатів Джорджа Буша-старшого, Барбара Буш пішла з життя 17-го квітня, на 93-му році життя.

Про це повідомив представник родини Бушів Джим МакГрат в Тwitter.

"Колишня перша леді Сполучених Штатів Америки і невпинна поборниця сімейної грамотності, Барбара Пірс Буш померла у вівторок, 17 квітня 2018 року в віці 92 років", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що Джордж і Барбара прожили разом 73 роки. Вони мають п'ятьох дітей, 17 онуків і сімох правнуків.


Про те, що Барбара згасає, було повідомлено кілька днів тому. Таким було рішення самої першої леді, пише People.

Барбара Буш померла 17-го квітня

"Після низки нещодавніх госпіталізацій та порадившись із родиною та лікарями, пані Буш, котрій нині 92 роки, вирішила відмовитися від додаткової медичної допомоги й натомість зосередитися на комфортному для себе піклуванні", - сказав речник родини.

"Тих, хто знайомий із Барбарою Буш, не здивує те, що вона мужньо зустрічає згасання свого здоров'я, вона тривожиться не за себе - завдяки своїй міцній вірі - а за інших. Вона оточена рідними, які її обожнюють, і цінує добрі побажання та особливо молитви, які їй надсилають", - додав МакГрат.

Із екс-президентом Америки вони прожили в шлюбі 73 роки

Як розповів виданню керівник апарату Буша-старшого Джин Бекер, екс-президент весь останній день провів коло Барбари, тримаючи свою любу дружину за руку. Ця втрата "розбила йому серце".

Cвої співчуття родині Бушів уже висловили, зокрема, Дональд Трамп та його дружина Меланія, Білл Клінтон, Барак Обама, Джастін Трюдо.

Зворушливими триб'ютами діляться в мережі рідні та близькі Барбари.

"Я вже сумую за СИЛОЮ цієї жінки - "бійця", бо вона була клеєм, який тримав нашу родину разом. Вона навчила мене використовувати мій голос, але й цінувати думку інших людей. Вона обожнювала своїх друзів та сім'ю, її відданість була непохитна. Гумор допомагає, вона так часто казала, і це дійсно так, Ба, але мені страшенно бракує твого сміху...", - зізналася онука колишньої першої леді, Дженна Буш.

Як відомо, Джордж Буш-старший страждає на хворобу Паркінсона і прикутий до інвалідного візка. Проте це не втримало його від того, щоби відзначити свої 90-річчя стрибком із парашутом.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів