Трамп проявив сентиментальність: Меланія - моя опора та фундамент

19 квітня 2018, 13:17

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп, котрого часто критикують за прояви неповаги та байдужості до його дружині Меланії, а вирішив публічно реабілітуватися.

Він знайшов теплі слова для своєї першої леді.

Як пише Bustle, політик розіслав своїм прихильникам електронного листа, в якому попросив зробити його жінці приємність та привітати її з днем народження, який буде 26-го квітня.

Трамп зненацька вирішив проявити теплі почуття до дружини

У своєму посланні, до якого додавався лінк, за яким бажаючі можуть підписати листівку для першої леді, Трамп назвав дружину "вродливою, доброю та надзвичайною".


"Меланія - моя опора та фундамент, і якби її не було поруч зі мною, я не був би тим, ким є зараз. Вона - основа нашої сім'ї та неймовірна мати для нашого сина Беррона. Я дуже пишаюся її здобутками і сподіваюся, що ви надішлете добрі побажання їй у її особливий день", - закликав американський керманич.

Нагадаємо, якщо порнозірка Стормі Деніелс та колишня модель Playboy Карен МакДугал кажуть правду, то поки Меланія відновлювалася після пологів та опікувалася крихітним сином, Дональд зраджував її, аж гай шумів.

Фото з Instagram Білого дому

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів