Дуейна Джонсона втретє зробили татком

24 квітня 2018, 15:00

Американський актор і реслер Дуейн "Скеля" Джонсон тепер є татусем трьох дівчат. Іще одну доню народила 45-річній зірці його подруга Лорен Хешіен.

Свою малу, яку назвали Тіана Джіа, Дуейн уже показав у Instagram.

"...Щасливий і гордий привести ще одну сильну дівчинку в цей світ. Тіана Джіа Джонсон увійшла в цей світ як сила природи, і мама Лорен народила її як справжня рок-зірка", - написав актор.

Як додав Дуейн, він теж приймав участь в пологах, і йому важко висловити любов, повагу і захоплення, які він відчуває тепер до матері своїх дітей та до всіх інших жінок. Він порадив усім чоловікам бути присутніми при народженні їхніх дітей.


Дуейн "народжував" разом із коханою

"Порада розумним джентльменам, дуже важливо бути коло вашої леді, коли вона народжує, підтримувати її, як лише зможете... тримати за руки, тримати за ноги, що завгодно. Але якщо ви справді хочете зрозуміти найсильнішу і найголовнішу мить, яку лише може запропонувати вам життя - дивіться, як народжується ваша дитина. Це змінює життя, і повага та захоплення, яке ви відчуватимете до жінок, назавжди стане безмежним", - наголосив Джонсон.

Новонародженій доні актор пообіцяв, що, так само, як і її старших сестер, любитиме, боронитиме, вестиме і смішитиме її решту свого життя.

Як відомо, в Дуейна і Лорен є 2-річна донька Жасмін Лія. Від попередніх стосунків Джонсон має 16-річну дочку Сімону Александру.

Нагадаємо, актор націлився в президенти Америки.

Фото з Instagram Джонсона


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів