Avicii міг скоїти самогубство: оприлюднено відкритий лист рідних діджея

27 квітня 2018, 10:30

Офіційнї причини раптової смерті 28-річного шведського діджея Avicii, чиє справжнє ім'я було Тім Берглінг, досі не оголошують. Але є підозра, що артист міг укоротити собі віку.

Як натяк на це багато хто сприймає відкритого листа рідних Тіма. В ньому вони кажуть про те, що їхній любий син та брат просто "більше не міг".

Про це пише The Daily Mail.

Avicii міг укоротити собі віку?

"Наш любий Тім був шукачем, крихкою творчою душею, яка постійно носила в собі великі екзистенційні питання", - написали близькі Берглінга.


Із їхніх слів, він був перфекціоністом, який тяжко працював і піддавав себе дуже сильним стресам.

"Коли він перестав гастролювати, вн хотів віднайти баланс у житті, щоби добре почуватися і робити те, що любив понад усе - музику. Він щиро боровся з думками про Сенс, Життя, Щастя. Настав момент, коли він більше не міг. Він хотів спокою. Тім не був створений для тієї системи, до якої потрапив, він був чутливим хлопцем, який любив своїх шанувальників, але уникав бути в центрі уваги", - зазначили рідні Avicii.

"Тіме, ми завжди тебе любитимемо і сумуватимемо за тобою. Те, ким ти був, і твоя музика - це лишиться в спогадах про тебе. Ми любимо тебе, твоя родина", - написали вони.

Тим часом у память про Avicii у його рідному Стокгольмі хор із тисячі співаків виконав одну з найвідоміших його пісень - "Wake Me Up".

Нагадаємо, саме в ній є слова, котрі тепер видаються страшним пророцтвом: "я би хотів назавжди лишитися таким молодим" та "я намагався нести на собі тягар світу". Як відомо, смерть Берглінга настала 20-го квітня. Артист із друзями перебував у Омані.

Фото з Instagram Avicii, відео з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів