ЗМІ дізналися моторошні подробиці самогубства Avicii

2 травня 2018, 09:42

У своєму відкритому листі родичі шведського діджея Avicii, який раптово помер 20-го квітня, натякнули на те, що артист міг укоротити собі віку.

Напряму вони цього не заявляли, але численні джерела підтверджують: 28-річний Тім Берглінг убив себе у жахливий спосіб.

Про це повідомляє TMZ.

Тім Берглінг таки скоїв самогубство?

Зі слів інформаторів порталу, знаряддям самогубства Avicii став уламок скла, буцімто від розбитої пляшки. Двоє джерел засвідчили, що діджей порізав ним собі шию, інше - що зап'ястя. Причиною смерті стала сильна кровотеча.


Як стало відомо People, рідні Тіма відчули наближення біди, коли говорили з ним телефоном незадовго до трагедії. Брат діджея вилетів до Оману, щоби забрати його додому, але прибув на місце через кілька годин після смерті Берглінга.

До слова, через кілька днів після загибелі Avicii знайшлася його буцімто таємна подруга: чеська модель Тереза Качерова. На підтвердження цього в своєму Instagram вона виклала фото і відео з артистом. Якщо вірити дівчині, то Тім устиг дуже зблизитися з її маленьким сином, і вони планували завести спільну дитину.

Судячи з того, що зараз син Терези дещо старший, їхні фото з Avicii не зовсім свіжі

Нагадаємо, в Avicii свого часу були проблеми з алкоголем, але він покинув пити, коли в нього виникли серйозні проблеми зі здоров'ям.

Фото з Instagram, з фотоблогу Avicii

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів