Джей Ло згадала, як була пацанкою та вчилася любити свої форми

16 травня 2018, 15:22

Американська співачка та актриса Дженніфер Лопес зізналася, що не завжди була впевнена в собі та пишалася своїми формами, адже зростала вона в ті роки, коли красивим вважалися худесенькі модельні тіла.

А у дитинстві Джен узагалі була пацанкою.

Про це вона розказала в інтерв'ю InStyle.

Колись Джен не була в захваті від своєї фігури

"Я була такою пацанкою. Малою я любила спорт, гралася в багнюці, лазила по деревах, розгойдувалася на гойдалці надто високо. А потім усі почали носити плаття. Я думала, що я недосить жіночна, і що нігті в мене закороткі та обрубані. Як для дівчинки я була надто бойова, або ж мені так здавалося. Але тепер, звісно, я думаю, що моя дівчина-з-Бронкса, міська бойовитість - це одна з найбільших моїх сил. Це те, ким я є", - поділилася Лопес.


Любити своє тіло Джей Ло навчила її родина. Адже бути фігуристою та невисокою на зріст не вважалося у ній чимось негарним, і чоловіки захоплювалися тілами своїх жінок.

"Моє покоління було дуже зосереджене на моделях із нульовим розміром. Це було настільки недосяжно для більшості звичайних людей, зокрема для мене. Моя мама і моя бабуся втокмачували мені: "Ось такі ми є, ось що красиво", - пригадала вона.

48-річна Джей Ло досі бойова дівчина з Бронкса

Дженніфер не приховує, що за її роки в шоубізнесі їй неодноразово намагалися порадити схуднути тощо, але вона врешті навчилася доносити до людей, що вона - саме така, яка є.

Кожен свій ранок Лопес починає зі спорту, адже це помагає їй залишатися сильною та робить її щасливою.

"Я дійсно вірю в те, що коли ти дбаєш про себе і працюєш над тим, щоби залишатися здоровою, тоді ти маєш змог ліпше дбати про тих, кого любиш", - наголосила вона.

Нагадаємо, чудового партнера по тренуваннях Джен має в особі свого бойфренда Алекса Родрігеса. Нещодавно ж співачка випустила композицію, яка прозоро натякає на те, що їй би вже хотілося отримати обручку на палець.

Фото з Instagram Лопес

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів