52-річна Джанет Джексон розказала про маленького сина та "драйв у ДНК"

18 травня 2018, 16:38

Американська співачка Джанет Джексон, котра народила свого первістка Ейссу в 50 років, завдяки синові збагнула, що любов не має меж.

Малюк, якому вже майже півтора роки, дарує зірковій мамі відчуття гармонії і вже має улюбленого виконавця, але це не Джанет.

Про це артистка розказала журналові Billboard.

Billboard проголосив Джанет "Іконою"

"Драйв у мене в ДНК. Я би не змогла його втратити, навіть якби захотіла, а я не хочу", - заявила 52-річна Джанет у відповідь на питання, де вона бере енергію на творчість і на материнство.


"Якщо ми говоримо про позитивність, то ще я скажу, що мій син, попри те, що він на цій планеті лише 17 місяців, показав мені, що любов, байдуже, якою глибокою вам би не здавалася емоція, яку ви переживали, завжди може бути ще глибшою. Любов не має меж", - зазначила співачка.

52-річна артистка впевнена, що драйв - частина її ДНК

Зі слів Джанет, у шоубізнесі, в якому вона виросла, головним пріоритетом завжди є власні інтереси. Й вона дуже щаслива, що тепер на першому місці в неї благополуччя когось іншого.

"День за днем та ніч на ніччю, коли я тримаю моє маля на руках, я у мирі. Я щаслива. Я відчуваю благословення. У такі моменти цей світ у порядку", - поділилася Джексон.

Синові артистки майже піврота роки

Маленький Ейсса любить музику, і його фаворит - Бруно Марс, хоча його мама під час пологів та після народження сина надавала перевагу бразильському джазу.

Нагадаємо, з батьком Ейсси, катарським мільярдером Віссамом Аль-Мана співачка розлучилася. Подейкували, він ліпив із артистки зразкову мусульманську дружину, і вона почувалася полонянкою.

Фото з Instagram Джексон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів