Ед Ширан виборов 6 відзнак Billboard, а Лопес посвітила тілом у шкірі та оксамиті

21 травня 2018, 10:33

21-го травня в Лас-Вегасі відбулася 25-та церемонія вручення музичних премій Billboard. Безпереченим тріумфатором цього року став співак Ед Ширан: із 15 номінацій, у яких був заявлений, 27-річний британець переміг у шести.

Зокрема йому дісталася головна відзнака - "Найкращий артист".

Про це пише People.

Ед Ширан виборов шість нагород

Іще Ед став "Найкращим виконавцем серед чоловіків" (серед жінок цю відзнаку отримала Тейлор Свіфт), переміг у категріях Top Hot 100 Artist, Top Song Sales Artist, Top Radio Songs Artist і Top Radio Song.


Тейлор Свіфт - "Найкраща виконавиця"

Гурт Imagine Dragons, котрий наприкінці серпня приїде до Києва, здобув нагороду в номінації "Найкращий рок-виконавець". Також колектив нагородили за "Найкращий рок-альбом" ("Evolve") і "Найкращу рок-пісню" ("Believer").

Джанет Джексон проголосили "Іконою Billboard"

Бруно Марса визнали найкращим серед R&B-виконавців, а ще дали відзнаки "Найкращий R&B-альбом" ("24K Magic") та "Найкращу R&B-пісню ("That's What I Like").

Не отримала жодної відзнаки, зате, як завжди, ефектно засвітилася на червоній доріжці Дженніфер Лопес. На ній було вбрання з оксамиту і шкіри від Roberto Cavalli. Billboard порівняв кралечку з вишуканим червоним вином.

Незрівняна Джей Ло

Нагадаємо, шанувальниці Еда Ширана мають підстави засмучуватися: співак скоро випаде з лав холостяків.

Крістіна Агілера

Фото з Instagram Billboard та Агілери

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів