ЗМІ взнали, де принц Гаррі й Меган проведуть медовий міні-місяць

22 травня 2018, 13:43

Новоспечене подружжя, британський принц Гаррі та Меган Маркл не мали змоги одразу ж після свого казкового весілля вирушити в медовий місяць. Та й навряд чи в пари, котра мусить виконувати купу королівських обов'язків, найближчим часом вийде вирватися кудись на справжній відпочинок.

Як повідомили джерела, наближені до герцога й герцогині Сассекських, це станеться лише у липні, і поїздка буде коротенька, пише Express.

Гаррі та Меган разом вирвуться до Ірландії, де проведуть лише одну ніч.

Тим часом уже 22-го травня відбудеться їхній офіційний вихід як подружжя: на святкування 70-річчя принца Чарльза.


Гаррі та Меган доведеться обійтися без справжнього медового місяця?

До слова, як пише видання, серед імовірних місць, куди би Гаррі з Меган могли вирушити в медовий місяць, також називали Ботсвану, адже країна, де розквітнув їхній роман, є дуже особливою для пари.

Між іншим, чимало представників королівської родини, щоби уникнути навязливої уваги ЗМІ, проводили свої післявесільні відпустки посеред моря, на борті королівської яхти "Британія". Свого часу так вчинили принцеса Анна з Марком Філліпсом, принц Чарльз із принцесою Діаною, принцеса Маргарет із Антоні Армстронгом-Джонсом і принц Ендрю з Сарою Фергюсон. Цікаво, що всі ці пари згодом розлучилися.

Принц Вільям та Кейт Міддлтон свій медовий місяць, нагадаємо, провели на Сейшелах. А от під час відпустки у Франції необачна герцогиня показала папарацці свої цицьки.

Фото з Twitter Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів