Ентоні Хопкінс зізнався, що 20 років не спілкувався з єдиною донькою

22 травня 2018, 14:45

80-рчний британський актор Ентоні Хопкінс зізнався, щоне в курсі, чи є в нього онуки. Адже з єдиною своєю донькою, Ебігейл він уже два десятиліття тому розірвав усі зв'язки.

Про це повідомляє The Daily Mail.

На запитання журналістів, чи є він уже дідусем, актор відказав: "Гадки не маю".

"Люди розривають стосунки. Родини розпадаються, розумієте, кожен живе своїм окремим життям. Люди роблять свій вибір. Так чи інакше, мені однаково. Холодно. Бо життя холодне", - пояснив Хопкінс Radio Times.


Ентоні Хопкінс із дочкою в 1991-му

48-річна Ебігейл, яка відмовилася від прізвища зіркового батька, змінивши його на Харрісон, народилася від першого шлюбу Хопкінса, з Петронеллою Баркер. Той союз розпався, коли дівчинці було 4 роки.

Ебігейл Харрісон - співачка, авторка пісень та актриса. У 1990-х їм із Ентоні ненадовго вдалося відродити свої стосунки, Ебігейл навіть знялася у двох його фільмах: "Країна тіней" та "Залишок дня". Проте згодом їхні шляхи знову розійшлися.

Ебігейл свого часу лікувалася від наркозалежності. Коріння своїх проблем жінка бачила саме у відносинах із батьком. Зі слів Харрісон, вона "дуже близько підходила до того, щоби вчинити самогубство", пише The Sun.

"Дітям не подобаються їхні батьки, ви не мусите одне одного любити", - наголосив Хопкінс, говорячи про свою нову роль, короля Ліра в екранізації ВВС відомого твору Вільяма Шекспіра.

Нагадаємо, позашлюбна дочка Джекі Чана нещодавно оголосила, що стала безпритульною, оскільки родина не прийняла того, що вона - лесбійка. Свого зіркового батька дівчина раніше вже звинувачувала в байдужості до неї.

Прінтскрін з сайту The Daily Mail

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів