Учасник гурту Pianoбой мало не загинув у аварії з вини п'яного водія

29 травня 2018, 10:11

Гітарист гурту Pianoбой Володимир Павловський потрапив у потрійну ДТП на на вулиці Грушевського в Києві. Цей день артист вважатиме своїм другим днем народження, оскільки лише дивом залишився живим.

Про пригоду у своєму Facebook Володимир написав "гнєвний пост", зважаючи на обставини, цілком виправдано присмачений ненормативної лексикою (обережно!).

Зі слів музиканта, його джип зненацька зламався посеред вулиці. Й Павловський очікував евакуатор, у нього зненацька влетіло авто, за кермом якого перебував п'яний чоловік.

"... Дікій удар ззаду. Я дивився якраз на праві двері і вони за півмілісекунди увігнулись всередину. Удар був такої сили, що ми одразу опинились на зустрічній і там зачепили мерс", - розповів артист.


"Ми чудом лишились живі. Бо тачка просто розкурочена (див фото). Якимомсь чудом на мені немає царапин навіть.Мала тож в паряді. Болить срака чуть і голова, но все ок. Чудесами осталась ціла гітара і обладнання. Чуваки на скорій і в лікарні сказали, щоб я ніс ящик віскаря Ангелу охоронцю і в мене ше є якісь важливі справи, які полюбасу тре вспіть. Хтось дуже хоче, щоб ми були живі", - зазначив він.

Павловський пообіцяв особисто давати прочухана всім, кого заскочить напідпитку за кермом.

"Про хороше. Я прокинувся живий сьогодні і цілий. Мене заняшили мої три котіка і я ше ніколи не плакав такими сльозами щастя як сьогодні. В мене дві руки , дві ноги і все можливо. Вапше все. Я розстроївся зранку, бо від перевтоми проспав чек, глючив телефон, і я ніяк не можу похудать, бо як не одне чи друге. Все. Все можливо, аби тільки просто бути живим і здоровим. Як ми не цінуємо життя і просто небо над головою. Час, що можемо провести з рідними і близькими. Друзі, бережіть себе. Я люблю кожного з вас і щиро вам бажаю бути щасливим, здоровим і знайти себе. Якщо я когось образив чи був несправедливим до вас - вибачте. Я не хотів", - додав Павловський.

Фото з Facebook Павловського

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів