Чехова показалася на пляжному відпочинку й порівняла щастя з оргазмом

29 травня 2018, 12:51

Російська телезірка Анфіса Чехова гайнула на черговий відпочинок, цього разу прихопивши з собою сина Соломона та свою маму.

40-річна кралечка розкошує в Туреччині, не забуваючи при цьому про заняття йогою та повчальні дописи для своїх фанів у Instagram.

Анфіса у Туреччині

"Гостре відчуття щастя, як оргазм... воно не може тривати все Життя!", - написала Анфіса.

"Хоча, загалом, людина може весь час почуватися відносно щасливою, але гостре Щастя - воно в миті і, як правило, в таких дуже буденних дрібницях. Його можна навіть пропустити, якщо голова буде забита проблемами, тривогами про майбутнє, перетиранням минулого...", - поділилася вона.


Для самої Анфіси такий "гострий напад щастя" настав саме під час відпочинку з найріднішими людьми.

Зірка відпочиває з мамою та 6-річним сином Соломоном

"Нас от навчають, що для Щастя треба бути неодмінно успішним, тим, хто рветься вперед, обганяє іншим, зайнятим, діловим, владним, таким, хто думає про майбутнє, заробляє багато грошей. Ми загрузли в абстрактних мріях і візуалізаціях...", - вважає красуня.

Для йоги час зірка знаходить завжди й усюди

"А гостре відчуття Щастя стається Тут і Зараз! І для цього навіть напружуватися не треба! Просто оціни цей момент! Не прогляди. Зупини вулик неспокійних думок у твоїй голові, який уводить тебе з моменту. Моменту, коли ти просто щасливий, просто від того, що ти є", - порадила Чехова.

Із Чеховою стався "гострий напад щастя"
Він як оргазм

Як відомо, з татом 6-річного Соломона, актором Гурамом Баблішвілі зірка розійшлася торік. Анфіса не сумнівається, що таке золото, як вона, довго не буде сама. І кралечка не проти народити ще дітей.

Фото з Instagram Чехової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів