Чехова розкрила свою вагу та ставлення до подружніх зрад

12 грудня 2017, 12:48

Російська телеведуча Анфіса Чехова не вважає подружню зраду підставою руйнувати сім'ю. Тобто її шлюб із актором Гурамом Баблішвілі розпався не тому, що він скакав у гречку, а через те, що стосунки перестали їх влаштовувати.

Про це, а ще про секрети свого схуднення кралечка побалакала зі StarHit.

"Розумієте, якби мене все влаштовувало в шлюбі, то випадковий зв'язок чоловіка на стороні навряд чи зміг би зруйнувати сім'ю. Я припускаю: в людей, котрі живуть разом багато років, іноді трапляються зради", - заявила 39-річна Анфіса.

Анфіса Чехова пробачила б чоловіку зраду

"І тут питання, як ти це сприймеш - перекреслиш усе чи дозволиш тому, що сталося, зробити ваші стосунки кращими, даси їм нове дихання, розберешся кого і що не влаштовує, і постараєшся це змінити. Я завжди обираю друге", - пояснила вона.


Зі слів Чехової, після семи років разом вони з Баблішвілі усвідомили, що далі в них різні дороги. До того ж, чоловік зібрався переїздити до Грузії, на що Анфіса категорично б не пішла.

Пара роз'їхалася в червні, але Гурам лишився "не недільним, а найповноціннішим" татом для їхнього спільного сина Соломона, підкреслила Анфіса.

Телезірка розлучилася після 2 років офіційного шлюбу

"Знаю: таке золото, як я, довго самотнім не залишиться", - оптимістично дивиться в майбутнє Чехова.

Її потенційний майбутній чоловік має бути розумним, із почуттям гумору, а ще обов'язково мати не нижчий заробіток і статус, ніж у неї. Від такого чоловіка Чехова готова народити ще.

"Звісно! І не одну дитину. В мене хороша генетика, я і в 50 можу завагітніти. На крайній випадок - піду по слідах Алли Пугачової", - поділилася вона.

Чехова, котра тепер веде здоровий спосіб життя, жалкує, що колись палила і мордувала своє тіло дієтами та пігулками для схуднення.

Чехова впевнена, що завагітніє і в 50

"...Щоби схуднути гармонійно і надовго, треба змінити свою психологію, а вже потім харчування. Це я і зробила. Заради здоров'я півтора роки тому відмовилася від цукру. Не їм м'ясо і птицю, лише рибу й морепродукти. Зате цілком можу сісти за стіл після пресловутих шести вечора. А як по-іншому, якщо лягаю після опівночі? Головне - не наїдатися за 2-3 години до сну, бо снитимуться жахіття", - дала настанову Анфіса.

До слова, в своєму Instagram Чехова, котра тепер вестиме на російському ТБ шоу про схуднення, розкрила секрет, скільки вона важить. Наразі це 62 кілограми.

39-річна анфіса важить 62 кіло

Нагадаємо, Гурам Баблішвілі нещодавно публічно зізнався, що зраджував Анфісу через свою "чоловічу натуру".

Фото з Instagram Чехової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів