Ентоні Хопкінс: Я дуже щасливий, що я алкоголік

29 травня 2018, 18:08

80-річний британський актор Ентоні Хопкінс, який днями зізнався, що не спілкується з єдиною донькою та гадки не має, чи є в нього онуки, ошелешив іще однією заявою. Зірка "Мовчання ягнят" вважає себе алкоголіком і дуже цьому радий.

Про це він говорив у інтерв'ю The Guardian.

Сер Ентоні згадав, як у 1975-му році намагався кинути пити і вгамувати свою люту вдачу. І тим, хто чесно сказав йому, що нічого з того не виходить, була актoрова власна мати.

Ентоні Хопкінс шокував новим зізнанням

"Вона сказала: "Чому б тобі просто не бути тим вилупком, яким ти насправді є?" Вона сказала: "Я ж знаю, який ти, ти чудовисько." Я сказав: "Так." Вона сказала: "Ну от і добре, то будь чудовиськом", - поділився Хопкінс.


"Але гнів, ти починаєш його скеровувати. Я дуже щасливий, що я алкоголік - це величезний дар, бо куди б я не пішов, безодня слідує за мною. Це вулканічна лють, яка в тобі є, і це паливо. Ракетне паливо. Але, звісно, вона може розірвати тебе на шматки та вбити. Тож поступово, упродовж років, я навчився не бути тим, хто догоджає людям. Я більше не запальний. Я стаю нетерплячий, але немагаюся не судити. Нагамаюся жити і давати жити іншим. Я не втягуюся в суперечки, не пропоную свою думку, і гадаю, коли ти це робиш, лють зрештою починає трансформуватися у драйв", - зазначив актор.

Нагадаємо, нещодавно Ентоні Хопкінс дуже здивував інтернет-користувачів химерною поведінкою.

Фото з Twitter Хопкінса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів