Періс Джексон босоніж утекла з модного показу Dior

30 травня 2018, 10:19

Донька покійного співака Майкла Джексона, модель та актриса Періс Джексон епатувала незрозумілою витівкою під час показу круїзної колекції Dior. Дівчина, котра була однією з почесних гостей модного заходу, раптово пішла з нього босоніж.

Про це повідомляє Ace Showbiz.

Періс Джексон утекла з модного показу

Емоційний вчинок Періс, пише WWD, пояснюється тим, що у показі Марії Грації К'юрі, темою якого було мексиканське жіноче родео, були задіяні живі коні, тоді як Джексон є палкою тваринозахисницею.

Зірка вибігла звідти боса

За свідченням New York Times, перед показом Періс, позбувшись своїх босоніжок на високих підборах, охоче позувала фотографам. Але вибігла, щойно на подіум вийшла перша модель.


"Пішла раніше і зробила ось що", - написала сама зірка у Instagram, додавши емодзі в вигляді дощової хмарки і фото, на якому стоїть боса в калюжі.

Дівчина засмутилася через коней

"Я спокійно підвелася і вийшла, щосили стараючись не влаштовувати сцени, бо я не підтримую, коли тварин таврують і шмагають. Я в жодному разі не стараюся стати ворогом світові моди, але я завжди буду собою", - пояснила вона згодом у Twitter.

Джексон додала, що була не зла, як кому здалося, а засмучена.

Нагадаємо, Періс, котрій приписують роман із моделлю Карою Делевінь, останнім часом захопилася темою єднання людини з природою. А ще дівчина любить ходити голою.

Фото з Instagram Джексон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів