Нікі Мінаж дала пораду жінкам: Знайте собі ціну

30 травня 2018, 15:11

Американська реперка Нікі Мінаж порадила жінкам знати собі ціну, пам'ятати, що не стосунки з чоловіком її визначають, і не вдавати те, чого немає, для красивої картинки в соцмережах.

Свою сповідь артистка, котру ображали та зраджували, вмістила у серію твітів. До своєї узагальненої адресатки вона звертається "Королево", заразом відсилаючи читачів і до свого нового альбому "Queen".

"Королево, знай собі ціну. Мене тричі кликали заміж, чотири бойфренди просили, щоби я народила їм дитину. Зазнавати емоційної, душевної чи фізичної кривди заради того, щоби фальшиво всміхатися для Instagram і показувати обручку - це не щастя. Бути зрадженою, приниженою, недооціненою... заради Instagram?", - запитала Нікі.

Нікі Мінаж звернулася до всіх "королев"

"Королево, знай собі ціну. Ти була Королевою до нього. Ти будеш Королевою після нього. Він не в змозі створити чи зруйнувати тебе", - наголосила реперка.


Артистка вважає, що жінка повинна прагнути рівності. І коли її духовна сила зростає, тоді вона готова подарувати чоловікові "привілей свого часу".

"Чоловіки ставляться до тебе як до лайна собачого, оскільки вони відомі чи мають гроші - ось це нова ера, в якій ми живемо. Світ заради Instagram. Сперечатися з іншими жінками, захищаючи свого кривдника - ось це нова ера", - зазначила Мінаж.

Артистка радить не залежати ні від чоловіків, ні від соцмереж

"Новий хлопець запитав, чи можу я через рік-півтора народити йому дитину. На Бога, я сказала: "я не виштовхуватиму з себе дітей, доки він не купить мені обручки". А тоді я розреготалася. Він сказав: "Я надягну тобі обручку на палець. Я зроблю все, що буде потрібно". Все, що я нині про нього можу сказати, так це те, як я люблю свою знов одержану свободу", - саркастично зауважила артистка.

До слова, днями в своєму Instagram Нікі пожартувала, що зустрічається з Емінемом. І цю тему підхопив і сам артист, запитавши під час одного з останніх своїх концертів із аудиторії, чи варто йому справді стати парою з Мінаж.

Нагадаємо, Нікі вважає, що кожна жінка мусить вимагати від свого чоловіка оргазмів.

Фото з Twitter Мінаж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів