Джанет Джексон нацькувала поліцію на екса, якому не хоче давати бачити сина?

5 червня 2018, 11:18

Схоже, дружнім стосункам між співачкою Джанет Джексон та її екс-чоловіком, катарським бізнесменом Віссамом Аль-Мана, які мають спільного півторарічного сина Ейссу, настає кінець. Імовірно, не за горами битва за опіку.

Увечері 2-го червня, коли хлопчик перебував разом із татом у готелі, 52-річна артистка зателефонувала до поліції й заявила, що дитина може перебувати в небезпеці. Правоохоронці навідалися до Аль-Мана та поїхали, переконавшись, що з малюком усе добре.

Версії джерел щодо причин дивної поведінки Джексон зібрало видання People.

"Після розлучення вони намагаються ростити їхнього сина разом. Їм непросто впоратися з різницями культур, які зрештою й призвели до кінця їхнього шлюбу. У них дуже різні уявлення щодо того, як виховувати Ейссу. В минулому Джанет уже висловлювала занепокоєння з цього приводу", - зазначив інформатор із клану Джексонів.


Як розказав Entertainment Tonight брат співачки, Ренді Джексон, та звернулася до поліції після дзвінка "нажаханої" няні малюка, котра замкнулася в ванній кімнаті, щоби зателефонувати Джанет.

Джанет народила свою єдину дитину в 50

Як стало відомо TMZ, Джексон у розмові з правоохоронцями висловила припущення, що її екс вживає наркотики, перебуваючи поряд із дитиною. А видання The Blast взнало, що причиною конфлікта няні та Аль-Мана стало те, що він не дав їй пароль від WiFi, у такий спосіб перешкодивши їй перебувати постійно на зв'язку, що є частиною її робочих обов'язків.

На думку джерел, насправді вчинок Джанет є частиною її стратегії з витіснення Віссама з життя сина.

"Джанет та її табір хочуть, щоби роль Віссама в житті його сина стала нульовою, їй хотілося би звести її до ролі спермодонора. Вони постійно роблять так, щоби йому було складніше бачити Ейссу, і цим самим повністю порушують його батьківські права", - зазначив інформатор видання.

Речник Аль-Мана не дав коментарів щодо інциденту. Проте джерела запевняють, що чоловік робитиме все, що буде потрібно, для того, щоби бути зі своєю дитиною.

"Віссам не наляканий і навіть не сердитий - він просто чекає, доки правда не вийде назовні, і здоровий глузд не переможе", - сказав співрозмовник одного з видань.

Тим більше, що викликом поліції та завідомо неправдивим звинуваченням Джексон нашкодила лише самій собі, вважає інформатор. Подібна поведінка призводитиме до того, що в цій історії вона виглядатиме дедалі гірше й гірше.

Нагадаємо, Джанет Джексон та Аль-Мана прожили в шлюбі 5 років та розійшлися через три місяці після появи на світ довгоочікуваного первістка. Подейкували, за шлюбним контрактом, народивши бізнесменові спадкоємця, співачка при розлученні отримала 200 мільйонів доларів.

Фото з Instagram Джексон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів