Instagram по-королівськи: єдина британська принцеса, яка має особистий фотоблог

7 червня 2018, 13:03

Члени королівської родини не ведуть особистих сторінок у соцмережах, цього вимагає протокол. Офіційно ставши нареченою принца Гаррі, видалила свій Instagram Меган Маркл, а от його двоюрідна сестра, принцеса Євгенія - завела.

На думку People, своєю "інтернет-свободою" онука королеви Єлизавети завдячує тому, що вона "не працює в королівській сім'ї". 28-річна Євгенія інколи супроводжує на якихось заходах свого тата, а в деяких бере участь за власним бажанням, але якоїсь закріпленої за нею ролі вона не має.

 Принцеса Євгенія та її наречений Джек. Несхоже не формальне королівське фото, еге ж?

Євгенія працює заступником директора в лондонській арт-галереї Hauser & Wirth.

 Маленькі принцеси з батьками

У її Instagram - фото з нареченим і сестрою, Беатріс, їхні дитячі світлини з батьками, песики тощо.

 "Моя красива старша сестронька", - підписала Євгенія своє фото з Беатріс

"Схоже, в моєму наступному житті я могла би стати коміком", - зазначила Євгенія, запостивши знімок, на якому емоційно виступає перед публікою.

Нагадаємо, батьки Беатріс та Євгенії, принц Ендрю та герцогиня Йоркська Сара Фергюсон офіційно розлучилися в 1996-му. Нині жінка теж веде Instagram.

 "Доброго ранку, понеділок"

Як відомо, цієї осені принцеса Євгенія, дев'ята в черзі до престолу Великобританії, вийде заміж за бізнесмена Джека Бруксбенка. Вони вінчатимуться в каплиці Святого Георгія в Віндзорському палаці - там, де в травні вінчалися принц Гаррі та Меган Маркл.

Фото з Instagram принцеси Євгенії 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів