Єдина донька британського мільярдера народила від "найгарнішого злочинця"

7 червня 2018, 15:33

Британський мільярдер Філіп Грін, власник Topshop став дідусем. Єдина донька багатія, 27-річна Хлоя народила первістка, якого назвали Джейденом.

Новоспечений татусь - модель Джеремі Мікс, відомий як "найгарніший злочинець Америки".

Батьки оголосили про народження Джейдена в Instagram і показали перше фото малюка.

Хлоя та Джеремі стали батьками

"Ми раді оголосити про народження нашого прекрасного хлопчика Джейдена Мікса-Гріна. Народився 29-го травня 2018-го року. Мамуся і малюк почуваються добре. Ми дуже просимо поважати нашу приватність. Будь ласка. З великою любов'ю, Хлоя та Джеремі", - попросили вони.


Судячи з геотегу в фотоблозі 34-річного Мікса, їхній син з'явився на світ у Монако. Як розповідали джерела The Sun, Хлоя збиралася народжувати не в шпиталі, а на борті своєї яхти. Останні кілька тижнів коло неї знаходився лікар. Перші півроку після появи дитини пара теж планувала провести в Середземному морі, подалі від уваги ЗМІ.

Cер Філіп, мабуть, просто мріяв про таку партію для єдиної дочки...

Нагадаємо, навіть Олег Ляшко свого часу цікавився красунчиком Міксом. Джеремі, який колись був членом однієї з лос-анджелеських банд, вийшов із тюрми в 2016-му році й відтоді робить стрімку кар'єру. Заради Хлої він покинув дружину, котра чекала на нього, і котра має від нього сина.

Фото з Instagram Грін та Мікса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів