"Щоразу тану від його усмішки": Амаль Клуні зворушила Джорджа промовою

8 червня 2018, 15:20

На правозахисницю Амаль Клуні було покладено честь виголосити промову на церемонії вручення відзнаки "За досягнення впродовж життя" від Американського кіноінституту (AFI). Її лауреатом став Джордж Клуні, і слова дружини зворушили актора мало не до сліз.

Про це пише Just Jared.

Джорджа Клуні нагородили за досягнення

40-річна Амаль зізналася, що їй легше виступати в суді, ніж публічно говорити про чоловіка.

"Є кілька речей, яких ви могли не знати по нього. По-перше, він джентльмен. Він джентльмен в усіх сенсах цього слова, настільки, що це здається рідкісним та навіть старомодним у нинішні дні", - поділилася жінка.


Амаль виголосила зворушливу промову про свого чоловіка

Зі слів Амаль, її скромний чоловік схильний приписувати свій успіх везінню, тоді як справжня причина - це його талант та характер, який робить його також прекрасним чоловіком та батьком.

"Я зустріла Джорджа, коли мені було 35, і я вже почала миритися з думкою, що довіку дівуватиму. А потім ми зустрілися і почали ховатися в моїй лондонській квартирі, і дуже швидко я відчула, що, хай там що, я ніколи не захочу бути з кимось іншим", - зізналася вона.

"Минуло п'ять років, і нічого не змінилося. Він - людина, якою я цілковито захоплююся, а ще людина, від чиєї усмішки я щоразу тану. Любове моя, з тобою я знайшла велике кохання, на існування якого завжди сподівалася. І бачити тебе в наших дітях, Еллі та Александрові, це найбільша радість мого життя", - сказала Клуні.

"Ти наповнюєш наш дім сміхом і щастям, і це ще діти навіть не розібралися, що їхній "та-та" - Бетмен, балакучий лис і друг Мері Поппінс. Я так пишаюся тобою, коханий", - привітала Амаль чоловіка з заслуженою відзнакою.

Як відомо, Джордж і Амаль одружилися в Італії в 2014-му році. Нещодавно актор зізнався, що покликати кохану заміж йому "підказали" жирафи.

Фото та вiдео з Twitter та Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів