Алек Болдуїн зізнався, що спланував своє самогубство

12 червня 2018, 16:25

Американський актор Алек Болдуїн зізнався, що в його житті був чорний період, коли він думав укоротити собі віку та навіть розпланував, як це зробить. До суїцидальних думов призвела його судова війна з екс-дружиною, Кім Бесінджер за їхню спільну дочку Айрленд.

60-річний актор розуміє, як багата та відома людина, в котрої, здавалося би, є все, раптом вирішує обірвати власне життя. Про це Алек говорив у радіоінтервю, коментуючи трагічну звістку про самогубство американського зіркового шеф-кухаря Ентоні Бурдена.

Про це пише Radar Online.

"Мені щиро жаль того хлопця. Ось людина, в якої, мені здавалося, було все", - зазначив Алек.


"Я би не так це зробив. Я би прийняв багато пігулок, потім заліз би в машину в своєму гаражі та увімкнув би двигун. Поставив би дуже гарну музику. "Layla" Еріка Клептона", - несподівано зізнався актор.

Якби Болдуїн тоді довів свій страшний задум до кінця, в його житті не сталося б багато чудових речей

На запитання радіоведучого, чи виникали в нього самого думки про самогубство, Болдуїн відказав, що так. Це було в 2008-му році, коли він тимчасово втратив право навіть бачитися з єдиною дитиною.

"Я все спланував... пігулки, залізти в машину, завести двигун, увімкнути музику, лягти, заснути, і ти не прокинешся. Ось і все, кінець... Хороша новина в тім, що я цього не зробив", - розповів Алек.

Зі слів Болдуїна, друзям вдалося переконати його, що піти з життя - не вихід.

Нагадаємо, в 2010-му році, після чергового конфлікту з Айрленд, Алек опинився в лікарні. Саме 14-річна дочка актора знайшла його непритомним після того, як він прийняв велику дозу заспокійливого. Проте представники Болдуїна тоді запевнили, що сталося просто "непорозуміння", і він не намагався себе убивати.

Як відомо, життя Алека кардинально змінилося після того, як він зустрів тренерку з йоги на ім'я Хіларія Томас. Вона стала його дружиною та народила акторові дочку і трьох синів. Його стосунки з Айрленд також налагодилися, і дівчина обожнює мачуху та сестричку з братиками.

Фото з Instagram Болдуїна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів