Алек Болдуїн знову дозрів до шлюбу?

25 серпня 2011, 15:57

Подейкують, американський актор Алек Болдуїн незабаром наважиться на другий шлюб.

Зірка фільму "Звичка одружуватися" житиме разом з новою подругою, молодшою за нього на 26 років. Його обраниця - тренерка з йоги Хіларія Томас.

Своє ж старе помешкання, яке оцінювали в 9,5 мільйонів доларів, 53-річний актор уже продав, повідомляє "New York Post".

"Він справді закохався. Він навіть познайомився з її батьками. В ближньому майбутньому він розглядає одруження", - розповів інформатор.


Можливо, що таємні заручини в цієї пари вже відбулися. Нещодавно, коли Алек та Хіларія разом завітали на щорічний благодійний матч із софтболу "Артисти/Письменники", безіменні пальці обох навели присутніх на таку думку.

На пальці в Болдуїна була накручена зелена стрічка для волосся, а Томас надягла платинову каблучку з діамантом – з її слів, бабусину.

На запитання ж про шлюб жінка відказала: "Побачимо, як воно піде далі".

Як відомо, у 2009-му році актор розірвав 7-річні стосунки з попередньою подругою Ніколь Саден. 9 років тривав шлюб Болдуїна з кінозіркою Кім Бесінджер, від якої він має доньку.

Нагадаємо, доки в Алека особисте життя налагоджується, в його меншого брата Деніела – летить шкереберть. У липні 50-річний актор подав на розлучення зі своєю третьою дружиною, яка обіцяла його зарізати.

Фото Reuters з сайту Politico

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів