Бадоєва розказала про свій "жахливий" раціон

12 червня 2018, 17:41

Телеведуча Жанна Бадоєва вже неодноразово казала, що спортом не займається, бо не любить, та й на дієтах не сидить.

Свій раціон телезірка називає жахливим для тих, хто намагається правильно харчуватися.

"Ви часто запитуєте мене про мій раціон харчування. Чесно кажучи, він у мене настільки особистий і, на загальну думку тих, хто прагне харчуватися "правильно", абсолютно жахливий!" - зізналася Жанна.

При тому, що Бадоєва їсть і пасту, і круасани, вона залишається стрункою

"Тому, щоб ніхто не брав з мене приклад, я і не розповідаю! Але запитань багато, тому пишу як є. Ранок: кава (без цукру) і бріош з кремом (7-8 ранку), обід: салат, паста (або різотто), або м'ясо з овочами, або пюре, або японська кухня. Десерт. Кава (з 12.30- 15.30). Вечеря: риба або м'ясо з овочами, або паста. Іноді піца або морепродукти (з 19.00) ось так!" - перелічила Бадоєва.


Сніданок Жанни - бріош і чорна кава

"Звичайно, не потрібно брати приклад усім. Тому що все дуже індивідуально. Потрібно прислухатися до свого організму і розуміти, що, скільки і коли йому потрібно. При цьому я намагаюся багато ходити або стрибати на батуті. Я не займаюся спортом (не люблю), не п'ю і не палю (не люблю, мені не смачно). Ось ніби і все. Іноді, звичайно, міняю щось, якщо відчуваю, що важко, і мій організм не дуже зараз цього хоче", - підсумувала Жанна.

Жанні, до речі, 42 роки

Раніше Бадоєва вже хвалилася своїм харчуванням та тим, що не гладшає від пасти і піци.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів