Періс Джексон заплакала від болю в кліпі Джареда Лето. ВІДЕО

13 червня 2018, 14:02

Донька покійного американського співака Майкла Джексона, модель та акторка Періс Джексон показала, як виглядає її чесне, ненафарбоване обличчя і сльози на ньому.

Дівчина знялася в новому відеокліпі гурту 30 Seconds To Mars на пісню "Rescue Me".

Періс знялася у кліпі Джареда Лето

У композиції та відео важка тема - біль, віра та звільнення від тягаря минулого й від уз, якими ми самі себе зв'язуємо.

"Біль не знає дискримінацї. Він може вразити всіх нас. Наші тіла. Наші серця. Наш розум. І часто, коли біль емоційний чи душевний, ми боїмося говорити про нього. Жоден із нас не здатен бути "в порядку" весь час. І коли ми не в порядку, на нас не має бути тавра", - закликав Джаред Лето.


Зі слів співака, він по собі знає, якими непростими бувають "особисті битви", і як вони змінюють життя. Він намагається не забувати, що за найтемнішими днями приходять світлі.

Лето закликав усіх, кого мучить біль, хто потребує допомоги, звертатися по неї, говорити з тими, кому довіряють, звертатися на гарячі лінії організацій, де працюють психологи.

"Я хочу подякувати всім, хто був такий хоробрим, самовідданим і вразливим у ньому відео. Емоції та чесність, якими ви поділилися, справила на мене сильне враження, і, сподіваюся, на вас усіх так само", - зазначив артист.

Нагадаємо, Періс Джексон кілька років тому намагалася вчинити самогубство.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів