Душила власну матір та хотіла вбити себе: зіркою "Району Мелроуз" займуться психіатри

19 червня 2018, 09:58

Американська акторка Хізер Локлір, відома за серіалами "Династія" та "Район Мелроуз", опинилася в лікарні, де пройде психіатричну експертизу. 56-річну зірку забрала поліція після того, як вона напала на власних батьків та хотіла вчинити самогубство.

Про це повідомляє TMZ.

За свідченням джерел, батьки Хізер, яких стривожив доньчин збуджений стан, приїхали до неї додому. Та актриса накинулася на них, вона душила матір та била батька. Старенькі зателефонували до служби порятунку 911.

Хізер Локлір у неадекватному стані забрали до шпиталю

Людина, яка дзвонила, повідомила диспетчерові, що Локлір шукає пістолета, щоби вкоротити собі віку.


На місце події прибула поліція та пожежні. Акторку забрали до лікарні. Як зазначив співрозмовник видання, йдеться суто про медичний випадок, не про кримінальний.

Нагадаємо, в лютому Хізер арештували після бійки з бойфрендом. Причому від акторки дісталося не лише чоловікові, а й поліцейським. Після того інциденту Локлір деякий час провела в реабілітаційному закладі. Як відомо, в минулому зірка лікувалася від депресії. Кілька разів вона потрапляла до лікарні після того, як змішувала рецептурні ліки та алкоголь. У Хізер є єдина донька, 20-річна Ава від шлюбу з музикантом Річі Самборою.

Фото з Instagram Локлір

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів