Собчак пояснила, чому вирішила не хрестити свого сина

19 червня 2018, 11:50

Російська телеведуча й політикиня Ксенія Собчак зізналася, що народження сина, Платона дуже її змінило. Адже раніше вона взагалі не любила дітей.

Зірка та її чоловік Максим Віторган свого малого виховують "нестандартно", і принципово вирішили не хрестити в ранньому віці.

Про це Ксюша розказала в одному з російських ток-шоу, пишуть "Дни.ру".

Колись Ксенія взагалі не любила дітей

"Коли в мене не було дітей, я їх не любила. Я чесно про це завжди говорила. Мене ця тема не дуже торкала. Коли в мене з'явилася дитина, звісно, моя думка кардинально змінилася. Мені здаєтся, це нормально", - зазначила вона.


Зі слів Собчак, тепер вона не засуджує батьків, чиї діти бурхливо поводяться на людях, наприклад, плачуть у літаках. Навпаки, телезірка думає, чим допомогти.

Тим не менш, свого півторарічного сина, якому бабуся дозволяє з неї мотузки вити, Ксенія та Максим розпещувати не дозволяють. А чи захоче Платон стати християнином, він вирішить сам, коли подорослішає.

Платону батьки дозволили самому обрати собі релігію

"Ми навіть не стали навязувати жодного релігійного світогляду нашій дитині, оскільки я щиро вважаю, що він сам виросте. Він має багато прочитати, сам ознайомитися і сам зрозуміти, що йому близько", - поділилася вона.

Нагадаємо, Ксюші час від часу закидають другу вагітність.

Фото з Instagram Собчак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів