Зірка "Карткового будинку" всиновила хлопчика

3 липня 2018, 11:57

Канадська акторка Нів Кемпбелл, відома за серіалом "Картковий будинок" і жахастиками "Крик", стала мамою "в квадраті".

44-річна зірка та її цивільний чоловік, актор Джей Джей Філд, у котрих є спільний син Каспіан, усиновили ще одного хлопчика.

Це сталося кілька місяців тому, але радісну новину Нів лише тепер повідомила в Instagram.

Нів стала мамою двох синів

"Щира радість!.. До сих пір це було секретом, бо ми з Джей Джеєм хотіли зачекати, доки все не здійсниться офіційно, але 5 місяців тому ми всиновили прекрасного маленького хлопчика. Його звуть Рейнор, і ми шалено в нього закохані", - поділилася акторка.


Зі слів Нів, фотографія, яку вона запостила, була зроблена того дня, коли процес усиновлення було офіційно завершено, і вона стала мамою Рейнора.

Старшого хлопчика акторка народила сама, а другого вони з чоловіком вирішили всиновити

"Наш 6-річний син Каспіан на сьомому небі, він щоранку питає: "Можна мені потримати мого малюка? Можна, я погодую мого малюка? Можна мені погратися з моїм малюком?" Це найнеймовірніша річ, яка з нами колись траплялася. Ми такі вдячні за це світло, яке прийшло в наше життя, ми щодня думаємо про родину, що його народила, і ми вдячні їй за цей неймовірний дарунок", - написала вона.

Нагадаємо, зірка серіалів "Мадам Секретар" та "Хороший лікар" Хілл Харпер є татом-одинаком прийомного синочка, з чиєю мамою познайомився за лічені тижні до його появи на світ. Актор був присутній на пологах та особисто перерізав пуповину.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів