Куніс з'явилася в глянці й покепкувала з пліток: Раз на рік вагітнію, раз на рік розлучаюся

3 липня 2018, 13:30

Американська актриса Міла Куніс принципово не читає пліток про себе у ЗМІ. Зірка "Поганих матусь" уже звикла, що її періодично "розлучають" із Ештоном Катчером або приписують чергову вагітність.

34-річна Куніс розказала про це Cosmopolitan, прикрасивши собою серпневу обкладинку журналу.

"Я не читаю нічого про себе. Я правда не знаю, що про мене пишуть... а ще знаю, що я десь раз на рік вагітнію, і ми з чоловіком раз на рік розлучаємося", - зазначила Міла, котра, хоч-не-хоч, але бачить у крамницях журнали з заголовками про себе.

"Єдине, що мене засмучує, так це те, що іноді це збиває з пантелику моїх батьків і бабусю з дідусем... Якось, коли я була вагітна, написали, що зі мною щось сталося, і мене відвезли до лікарні, і на обкладинці було моє лице. Нікому не збагнути, якого стресу це завдало моїй родині", - поділилася акторка.


Щоправда, змушена була констатувати Міла, її батько до чоргових оголошень про псевдо-вагітність дочки ставиться з надією, бо дуже хоче ще онуків. Як відомо, в Міли й Ештона є 3-річна донька Вайатт і 1-річний син Дімітрій.

Іще Куніс зізналася, що досить пізно освоїла соцмережі. Нині вона ними користується, але, не думку зірки, із чогось, що від початку мало слугувати об'єднанню людей, вони перетворилися на досить небезпечну річ.

"...Тепер звелося до того, хто зможе бути найгучнішим, найзлішим і найнегативнішим. Це не просто весела гра", - зазначила Міла.

Нагадаємо, торік Куніс приїжджала до рідних Чернівців, але єдине, що там відчула - це приниження.

Фото з Instagram Cosmopolitan

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів