Переможниці "Євробачення" Нетті загрожує дискваліфікація за плагіат

4 липня 2018, 16:37

Переможниці цьогорічного "Євробачення", ізраїльтянці Нетті Барзілай закидають плагіат.

У разі, якщо буде доведено, що пісня "Toy", із якою артистка виборола перше місце, справді є переробленою копією іншої композиції, Нетту можуть дискваліфікувати, а в Ізраїлю відібрати право проведення конкурсу в наступному році.

Про це повідомляє сайт ESC Today.


Медіахолдинг Universal Music направив попереджувального листа авторам пісні "Toy", Дорону Медалі та Ставу Беґеру. У ньому стверджується, що пісня, що стала переможцем "Євробачення-2018", є плагіатом на пісню 2003-го року "Seven Nation Army" гурту The White Stripes.

"Ми були здивовані отримати такого листа, і ми з цим розбираємося. Гадаю, за наступні кілька тижнів проблему буде вирішено в такий спосіб, який найкраще задовольнить усі сторони", - сказав Медалі.

Нагадаємо, дуже невисокої думки про Неттину пісню від початку був переможець попереднього "Євробачення" Сальвадор Собрал, і свою думку він вирішив при собі не тримати, обізвавши композицію ізраїльтянки "жахливою". Але саме йому незабаром довелося вручати колезі, яку він образив, кришталеву статуетку переможниці.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів