Фронтмен Imagine Dragons розказав про боротьбу з тяжкою хворобою: Тепер я живу без болю

6 липня 2018, 11:25

Американський музикант Ден Рейнольдс, фронтмен та засновник рок-гурту Imagine Dragons поділився зі своїми шанувальниками радісною новиною: тяжка аутоімунна недуга, котра мучить його вже багато років, відступила.

Музикант, котрий страждає на хворобу Бехтєрєва, що спричиняє хронічне запалення суглобів, нарешті живе без болю.

Про це Ден розказав у своєму Instagram, пише Entertainment Weekly.

"Зараз я живу без болю, в мене повна ремісія, я здоровіший, ніж був коли-небудь", - поділився Рейнольдс.


Зі слів музиканта, йому допомогла правильна дієта, вітаміни і система тренувань. Кардинальними змінами Рейнольдс завдячує своєму тренерові. Артист навіть показав свої фото "після" і "до", між якими кілька місяців.

Про те, що він страждає на хворобу Бехтєрєва (анкілозуючий спондилоартрит), Ден уперше публічно розповів у 2016-му році. Біль у спині, який час від часу відчував артист, був таким сильним, що Imagine Dragons доводилося скасовувати виступи.

"Я відчував, ніби хтось свердлить мої нервові закінчення. Я не міг вийти на сцену. Не міг рухатися, не міг спати вночі, не міг виступати, якщо не стояти при цьому, не рухаючись. Я ні міг сидіти довше, ніж півгодини", - говорив музикант.

"Місяць усе добре, десь місяць не болітиме, а потім буде тиждень, коли я почну відчувати сильне загострення", - пояснив він People.

Ден зі своїми доньками

Як пригадав Рейнольдс, коли йому було поставлено невтіший діагноз, він заходився шукати інформацію в гуглі та не міг натрапити на ресурс, який дав би йому вичерпну інформацію про його хворобу, і де він би міг поспілкуватися з людьми, котрі так само з нею живуть, щоби не почуватися таким самотнім.

Відтак тепер музикант співпрацює з організацією Spondylitis Association of America (SAA) and Novartis, а ще започаткував інтерактивне ток-шоу This AS Life Live!, де люди з хворобою Бехтєрєва можуть ділитися своїм досвідом із іншими.

Рейнолдс із 2011-го року був одружений зі співачкою Ейджею Вокмен, у них троє спільних доньок. У квітні пара оголосила про розлучення.

Нагадаємо, 31-го серпня Imagine Dragons уперше виступлять у Києві.

Фото з Instagram Рейнольдса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів