Демі Мур розкрила "справжню" причину розлучення з Брюсом Віллісом

16 липня 2018, 15:20

Колишнє зіркове подружжя, американські актори Демі Мур і Брюс Вілліс зустрілися в одному з комедійних телешоу. І 63-річному Брюсові добряче дісталося від жартівниці Демі.

Зокрема вона повідала глядачам, чому вони з Віллісом розлучилися, пише Variety.

"Людей цікавить, чому нашому шлюбові настав кінець, і я з усією щирістю вважаю, що це сталося тому, що між нами почала виникати заздрість. Гадаю, Брюс так і не зміг пережити той факт, що мені лисою було красивіше, ніж йому", - оголосила Мур.

Між Віллісом та Мур нема жодної ворожнечі

Як зауважила актриса, вона була заміжня за Віллісом за часів перших трьох "Міцних горішків", відтак стає зрозуміло, чому останні два вийшли "відстійні".


"Після нашого розлучення він сказав, що вважає своєю найбільшою невдачею кінець нашого шлюбу. Брюсе, не будь до себе такий жорстокий, у тебе були значно більші невдачі", - заявила Демі, назвавши кілька неуспішних картин екса, участь у ресторанному бізнесі й те, що Вілліс віддав роль у "Восьми друзях Оушена" Джорджеві Клуні.

Як відомо, в Мур і Вілліса, які розлучилися в 2000-му, є троє дорослих дочок. У 2009-му Брюс одружився вдруге, з моделлю Еммою Хемінг, яка подарувала йому ще двох дівчаток.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів